Over ons

Bij Gesink draait het om logistieke dienstverlening. Dat is ons vak en we zijn er goed in. Dat komt onder andere omdat we meer dan 100 jaar ervaring hebben; het zit in onze genen. Bij alles wat wij doen, focussen we op datgene wat de klant van ons verwacht. Daardoor groeit en bloeit ons bedrijf voortdurend. Onze organisatie is plat en we hebben korte lijnen. Dat merkt u beslist als u met ons werkt.

Nederlandstalige chauffeurs

Uit recent onderzoek blijkt dat de beste chauffeurs uit Nederland komen. Hiermee laten we landen als Duitsland, Wit-Rusland en Roemenië ver achter ons. Dat is een opsteker voor het imago van onze branche! Wij hechten aan een goede communicatie tussen onze chauffeurs, planners en klanten. Die moet helder en doelmatig zijn. Onze chauffeurs spreken ook Duits of Engels.

Investeren in ICT

Innovatie staat bij ons hoog op het prioriteitenlijstje en daarom investeren we ruim in ons ICT-beleid. Dat moet ook wel, want ook in de logistieke sector is ICT uitermate belangrijk. We hebben de modernste softwaresystemen zodat we u nog beter kunnen informeren en documenteren. Middels ons KPI-dashboard weten wij precies waar wij staan.

Wat maakt Gesink innovatief?

Vooroplopen en niet stilstaan. Dat is onze kracht! Of het nu gaat om de reductie van CO2-uitstoot of het ontwikkelen van een passend vervoersconcept richting onze klant. Wij zijn continue bezig om klantspecifiek passende oplossingen te bieden. Want iedere klant is uniek! Wij streven naar en investeren in lange termijn klantrelaties. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers en leveranciers.

Dit bereiken we onder andere door:

  • Procesoptimalisatie voor klanten vanuit gereed product tot het beleveren aan hun klant.
  • Het Online Gesink Portal; online orderadministratiesysteem (order entry, statusmeldingen en ordergegevens)
  • Meten is weten; ons KPI softwaresysteem vergroot de denksnelheid en geeft richting aan nieuw beleid.
  • Lean and Green koploper op gebied van duurzaamheid

Finalist TLN Ondernemersprijs 2017

Eind 2016 is Gesink genomineerd voor finalist voor de Transport en Logistiek Prijs 2017 in de categorie grote vervoersbedrijven van Nederland. Daar zijn we trots op! Volgens het juryrapport leggen de drie finalisten een bovengemiddelde aandacht aan de dag voor verbeteringen en vernieuwingen in hun bedrijf op basis van het INK-managementmodel. In de eerste ronde werden de ondernemers ook beoordeeld op onderdelen zoals leiderschap, beheer van middelen en processen, omgang met personeel en klanten, en aandacht voor verbetering en vernieuwing in het bedrijf. Deze voordracht bevestigt onze bovenmatige prestaties. Daarom zien wij die als een kroon op onze organisatie en onze mensen.