Over ons

Bij ons draait het om logistieke oplossingen. Dat is ons vak en we zijn er goed in. We hebben daardoor met Gesink – al vier generaties een familiebedrijf, gespecialiseerd in transport binnen de Benelux en naar Duitsland – de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt. Sinds 2021 zijn we onderdeel van Rabelink Logistics. Als familiebedrijf delen we dezelfde waarden en staan de belangen van onze medewerkers en klanten centraal – dat is het belangrijkste. Bovendien is Rabelink net als wij een Achterhoeks bedrijf. We spreken dus dezelfde taal en bieden onze bestaande klanten een mogelijke meerwaarde: als 3PL+ logistiek dienstverlener biedt Rabelink niet alleen transport aan, maar ook uitgebreid supplychainmanagement onder één dak, van lucht- en zeevracht, transport en expeditie tot opslag en ‘value added services’.

Onze kracht

Vooroplopen en niet stilstaan. Dat is onze kracht. Of het nu gaat om de reductie van CO2-uitstoot of het ontwikkelen van een passend vervoersconcept voor onze klant. We zijn continu bezig om klantspecifiek passende oplossingen te bieden. Want iedere klant is uniek. Wij streven naar en investeren in langetermijnklantrelaties. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers en leveranciers.

Partner op niveau

Onze gewenste doelgroep: kleine tot middelgrote bedrijven, die voor de oplossing van hun logistieke uitdagingen een partner zoeken die op hun eigen niveau acteert. Die klanten bieden we als 3PL+ logistiek dienstverlener niet alleen transport aan, maar ook uitgebreid supplychainmanagement onder één dak, van lucht- en zeevracht, transport en expeditie tot opslag en ‘value added services’.