Onze mensen

De mensen maken ons bedrijf. We zijn een team. We werken samen aan logistieke oplossingen die écht het verschil maken. Dat kunnen we niet alleen – we zoeken verbinding met onze klanten en partners. We luisteren naar ze en geven ze aandacht.

Wat we bedoelen

De mensen maken ons bedrijf. Van de receptie tot het magazijn en van de chauffeurs tot het managementteam. Onze mensen zijn ons unieke recept.

Niet alleen intern draait het om mensen – ook extern. Als klanten op zoek zijn naar de laagste tarieven en een koude klant-leverancier-relatie, dan zijn wij niet de juiste partner. Gelijkwaardige en menselijke relaties zijn voor ons voorwaarde voor een succesvolle samenwerking.

Wat we doen

We werken samen en helpen elkaar. We zijn eerlijk en spreken elkaar aan op verantwoordelijkheden en gedrag. We geven nieuwe collega’s een warm welkom. We geloven in de kracht van het collectief. Door onze kennis te bundelen vinden we oplossingen die we als individu nooit hadden gevonden. Oplossingen die écht het verschil maken.

Dat doen we allemaal niet alleen. We doen het samen met onze klanten en partners. We zoeken verbinding met ze. We geven ze aandacht. We luisteren naar ze. We begrijpen hun wereld. We denken mee en zijn flexibel.

Die toewijding werkt twee kanten op: we verwachten tijd en ruimte om aan langetermijnoplossingen te werken – het verschil maken we niet in een paar weken.