Je wilt iets vervoeren Transportbedrijf in de Achterhoek

Hoe weet je of de logistieke dienstverlener die je op het oog hebt aan je verwachtingen voldoet? Gewoon door de proef op de som te nemen! Wij zijn je graag van dienst. Ervaar de gedrevenheid en de professionaliteit van onze mensen, die graag de mouwen voor je opstropen.

Offerte aanvragen
Groepage

Groepage

We zijn gespecialiseerd in groepagevervoer. Heb je een zending, maar is dit geen vrachtwagen vol? Geen probleem. Wij verzamelen en vervoeren vrachten van verschillende klanten. Of het nu gaat om 1 pallet LTL of een volle wagen FTL; je kunt op elk moment je zending laten afhalen. Door het slim combineren van verschillende ladingen en omdat onze planners de routes en ritten uiterst efficiënt plannen, ben je verzekerd van doelmatig vervoer tegen de laagst mogelijke kosten.

Groot wagenpark

Groot wagenpark

Ons moderne wagenpark is uitgerust met de nieuwste boordcomputers. Zo verloopt de communicatie tussen transportplanning en onze klanten altijd soepel. Je treft bij ons trekker-oplegger combinaties aan zoals tautliners, huif- en citytrailers. Ook zijn er opleggers die zijn uitgerust met een kooiaapaansluiting voor de meeneemheftruck, de zogenoemde kooiaap. Dat laatste is ideaal als onze chauffeurs de goederen op de gewenste plek moeten zetten en er op de afleverlocatie geen heftruck voorhanden is. We hebben ook vrachtwagens met een hydraulische laad- en losklep.

Dedicated vervoer

Dedicated vervoer

Met ons dedicated vervoer maken we een logistiek concept op maat dat tot in detail de sfeer uitademt die je voor ogen hebt. Als je wilt, rijden we in de huisstijlkleuren van jullie bedrijf.

Specialisme: bouw en levensmiddelen

Wil je bouwmaterialen vervoeren of niet-bederfelijke levensmiddelen? Wij bedienen nogal wat klanten in de bouw én in de levensmiddelensector. Daardoor zijn wij in deze sectoren zeer ervaren en weten we dus welke obstakels we kunnen tegenkomen. Doe er je voordeel mee…

Wil je meer weten over onze logistieke dienstverlening? Neem gerust contact op. Bel +31 (0) 314 62 64 20 om je transport direct te regelen. Of gebruik de chat.