Je wilt iets vervoeren Transportbedrijf in de Achterhoek

Hoe weet u of de logistieke dienstverlener die u op het oog heeft aan uw verwachtingen voldoet? Gewoon door de proef op de som te nemen! Wij zijn u graag van dienst. Ervaar de gedrevenheid en de professionaliteit van onze mensen, die graag de mouwen voor u opstropen.

Offerte aanvragen
Groupage

Groupage

Gesink is gespecialiseerd in groupagevervoer. Heeft u een zending, maar is dit geen vrachtwagen vol? Geen probleem. Wij verzamelen en vervoeren vrachten van verschillende klanten. Of het nu gaat om 1 pallet LTL of een volle wagen FTL; u kunt op elk moment uw zending laten afhalen. Door het slim combineren van verschillende ladingen en omdat onze planners de routes en ritten uiterst efficiënt plannen, bent u verzekerd van doelmatig vervoer tegen de laagst mogelijke kosten.

Dedicated vervoer

Dedicated vervoer

Met ons dedicated vervoer maken we voor u een logistiek concept op maat die tot in detail de sfeer uitademt die u voor ogen heeft. Als u wilt, rijden we in de huisstijlkleuren van uw bedrijf.

Groot wagenpark

Groot wagenpark

Het moderne wagenpark van logistiek dienstverlener Gesink is uitgerust met de nieuwste boordcomputers. Zo verloopt de communicatie tussen transportplanning en onze klanten altijd soepel. U treft bij ons trekker-oplegger combinaties aan zoals tautliners, huif- en citytrailers. Ook zijn er opleggers die zijn uitgerust met een kooiaapaansluiting voor de meeneemheftruck, de zogenoemde kooiaap. Dat laatste is ideaal als onze chauffeurs de goederen voor u op de gewenste plek moeten zetten en er op de afleverlocatie geen heftruck voorhanden is. We hebben ook vrachtwagens met een hydraulische laad- en losklep.

Gecertificeerd wagenpark

Gecertificeerd wagenpark

Vanzelfsprekend voldoen onze opleggers en tautliners aan de norm Code XL en hebben ze het TÜV certificaat.

Specialisme; bouw en levensmiddelen

Wilt u bouwmaterialen vervoeren of niet bederfelijke levensmiddelen? Wij bedienen nogal wat klanten in de bouw én in de levensmiddelensector. Daardoor zijn wij in deze sectoren zeer ervaren en weten dus welke obstakels we kunnen tegenkomen. Doe er uw voordeel mee…

Wilt u meer weten over onze logistieke dienstverlening? Neem gerust contact op. Bel +31 (0) 314 – 62 64 20 om uw transport direct te regelen. Of gebruik de chat.