Transport Dedicated transport

Kies voor dedicated transport en u heeft er geen omkijken naar. Als u dat wilt, maken wij voor u een logistiek concept op maat dat tot in detail de sfeer uitademt die u voor ogen heeft. Er zijn klanten met wie we al meer dan 80 jaar op deze manier samenwerken. Wij rijden in de huisstijlkleuren van de klant. Onze chauffeurs voelen zich medewerker van Gesink én medewerker van onze opdrachtgever.

Offerte aanvragen
Voordelen dedicated vervoer

Voordelen dedicated vervoer

De drie grootste voordelen van dedicated vervoer zijn ten eerste dat u er geen omkijken meer naar heeft. Ten tweede; het is kostenbesparend want u voorkomt een grote investering in een eigen wagenpark. Nog een pluspunt? U kunt zich volledig richten op uw kernactiviteiten. U doet waarin u goed bent en wij doen waarin wij goed zijn. Dat is een win-winsituatie voor beide partijen.

Succesformule

Succesformule

De succesformule van ons dedicated vervoer heeft geresulteerd in een uitgebreid klantenbestand van mooie en innoverende bedrijven in de Achterhoek. Zo werken we met Achterhoekse bedrijven samen aan een toekomst van onze regio. U en uw klanten profiteren van de kennis en kunde van een gespecialiseerde transporteur. Achterhoekers zijn bescheiden, maar in dit geval durven we het best te zeggen; bij ons bent u verzekerd van de beste transportoplossingen.

Wilt u iets laten vervoeren of heeft u een vraag?

Citaat thumbnail

Raymond – Alleskunner logistiek, woont in Lichtenvoorde

‘Er zijn allemaal goede en gedreven mensen in dienst. Die maken onze dienstverlening sterker. We gaan dagelijks mee in de flow….’

U kunt rekenen op

  • Modern wagenpark
  • Besparen van kosten
  • Flexibel
  • Dedicated wagens en chauffeurs
  • Behoud van eigen identiteit
  • Overnemen van planning en administratie