Transport Dedicated transport

Kies voor dedicated transport en je hebt er geen omkijken naar. Als je wilt, maken wij een logistiek concept op maat dat tot in detail de sfeer uitademt die je voor ogen hebt. Er zijn klanten met wie we al meer dan 80 jaar op deze manier samenwerken. Wij rijden in de huisstijlkleuren van de klant. Onze chauffeurs voelen zich medewerker van Gesink én medewerker van onze opdrachtgever.

Offerte aanvragen
Voordelen dedicated vervoer

Voordelen dedicated vervoer

De drie grootste voordelen van dedicated vervoer zijn ten eerste dat je er geen omkijken meer naar hebt. Ten tweede; het is kostenbesparend want je voorkomt een grote investering in een eigen wagenpark. Nog een pluspunt? Je kunt je volledig richten op je kernactiviteiten. Je doet waarin je goed bent en wij doen waarin wij goed zijn. Dat is een win-winsituatie voor beide partijen.

Succesformule

Succesformule

De succesformule van ons dedicated vervoer heeft geresulteerd in een uitgebreid klantenbestand van mooie en innoverende bedrijven in de Achterhoek. Zo werken we met Achterhoekse bedrijven samen aan een toekomst van onze regio. Jij en je klanten profiteren van de kennis en kunde van een gespecialiseerde transporteur. Achterhoekers zijn bescheiden, maar in dit geval durven we het best te zeggen; bij ons ben je verzekerd van de beste transportoplossingen.

Wilt u iets laten vervoeren of heeft u een vraag?

Citaat thumbnail

Gerenommeerde landelijke groothandel in bouwmaterialen: Coen (afdeling planning);

‘Gesink is een perfect bedrijf met korte lijnen wat resulteert in een plezierige samenwerking. Gesink heeft een passend wagenpark en chauffeurs met kennis van bouwmaterialen. Men heeft aan één woord voldoende.’

Je kunt rekenen op

  • Modern wagenpark
  • Besparen van kosten
  • Flexibel
  • Dedicated wagens en chauffeurs
  • Behoud van eigen identiteit
  • Overnemen van planning en administratie