Transport Internationaal transport

We zijn Duitsland-specialist. Maar we vervoeren je goederen ook binnen de Benelux en naar landen als Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk.

Offerte aanvragen
Duitsland-specialist

Duitsland-specialist

Weet je waar onze thuisbasis Zelhem ligt? Zelhem ligt hemelsbreed 20 kilometer van de Duitse grens. Door deze ligging is het eigenlijk logisch dat wij ons hebben ontwikkeld tot Duitsland-specialist. Dagelijks verzorgen we een hoop ritten naar het Ruhrgebied. Ook rijden we iedere dag naar Bremen, Hamburg, Frankfurt en München. Afhankelijk van het afleveradres zijn je goederen in de meeste gevallen de volgende dag op de plaats van bestemming. Zo dicht bij de grens gevestigd zijn, biedt voordelen zoals snellere levertijden richting het Ruhrgebied.

Benelux / Europa

Benelux / Europa

We vervoeren niet alleen vracht naar Duitsland. We transporteren je goederen ook binnen de Benelux en naar landen als Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Heb je een zending voor bijvoorbeeld Spanje of Portugal? Wij werken nauw samen met betrouwbare partners. Als we het niet zelf kunnen doen, besteden we het aan hen uit.

Spoedlevering in Europa?

Spoedlevering in Europa?

Heb je een levering die razendsnel op welke plaats in Europa dan ook geleverd moet worden? Wij regelen het graag. De zending moet dan wel een maximaal gewicht hebben van 1.500 kilo én het moet gaan om maximaal 5 pallets.

Meeneemheftruck

Meeneemheftruck

Veel van onze vrachtwagens zijn dagelijks onderweg met een kooiaap oftewel een meeneemheftruck. Hiermee laden en lossen onze chauffeurs zelfstandig op elke gewenste locatie. Het gebruik van een meeneemheftruck is bijvoorbeeld ideaal op de bouwplaats.

Wilt u iets laten vervoeren of heeft u een vraag?

Citaat thumbnail

Marije – Facturatie, woont in Zelhem

‘De lijntjes zijn kort en de contacten zijn warm. Dat geldt voor contacten met klanten én met collega’s. Daardoor haal ik het beste uit mezelf.’

Je kunt rekenen op

  • Snelle levering van en naar Duitsland; Bremen, Hamburg, Frankfurt, München en Ruhrgebied
  • Elk transport in Europa geregeld
  • Transport met eigen wagenpark én eigen personeel
  • Maximaal één keer overladen in eigen overslagloods
  • Gedegen advies over logistieke zaken
  • Verzorgen van vrachtbrieven
  • Regelen van douaneformaliteiten
  • Persoonlijke aandacht van ons professionele team