Transport Internationaal transport

Kies voor dedicated transport en u heeft er geen omkijken naar. Als u dat wilt, maken wij een op maat logistiek concept voor u dat tot in detail de sfeer uitademt die u voor ogen heeft.

Offerte aanvragen
Duitslandspecialist

Duitslandspecialist

Weet u waar onze thuisbasis Zelhem ligt? Zelhem ligt hemelsbreed 20 kilometer van de Duitse grens. Door deze ligging is het eigenlijk logisch dat wij ons hebben ontwikkeld tot Duitslandspecialist. Dagelijks verzorgen we zo’n 20 ritten naar het Ruhrgebied. Ook rijden we iedere dag naar Bremen, Hamburg, Frankfurt en München. Afhankelijk van het afleveradres zijn uw goederen in de meeste gevallen de volgende dag op de plaats van bestemming. Zo dicht bij de grens gevestigd zijn, biedt u voordelen zoals snellere levertijden richting het Ruhrgebied.

Benelux / Europa

Benelux / Europa

We vervoeren niet alleen vracht naar Duitsland. Gesink transporteert uw goederen ook binnen de Benelux en landen als Zwitserland, Oostenrijk, Noord-Italië en Frankrijk. Heeft u een zending voor bijvoorbeeld Spanje of Portugal? Wij werken nauw samen met betrouwbare partners. Als we het niet zelf kunnen doen, besteden we het aan hen uit.

Spoedlevering in Europa?

Spoedlevering in Europa?

Heeft u een levering die razendsnel op welke plaats in Europa dan ook geleverd moet worden? Wij regelen het graag voor u. De zending moet echter een maximaal gewicht hebben van 1.500 kilo én het moet gaan om maximaal 5 pallets.

Meeneemheftruck

Meeneemheftruck

Ongeveer 25 van onze vrachtwagens zijn dagelijks onderweg met een kooiaap oftewel een meeneemheftruck. Hiermee laden en lossen onze chauffeurs zelfstandig op elke gewenste locatie. Het gebruik van een meeneemheftruck is bijvoorbeeld ideaal op de bouwplaats.

Wilt u iets laten vervoeren of heeft u een vraag?

Citaat thumbnail

Gerenommeerde landelijke groothandel in bouwmaterialen: Coen (afdeling planning);

‘Gesink is een perfect bedrijf met korte lijnen wat resulteert in een plezierige samenwerking. Gesink heeft een passend wagenpark en chauffeurs met kennis van bouwmaterialen. Men heeft aan één woord voldoende.’

U kunt rekenen op

  • Snelle levering van en naar Duitsland; Bremen, Hamburg, Frankfurt, München en Ruhrgebied
  • Elk transport in Europa geregeld
  • Transport met eigen wagenpark én eigen personeel
  • Maximaal een keer overladen in eigen overslagloods
  • Gedegen advies over logistieke zaken
  • Verzorgen van vrachtbrieven
  • Regelen van douaneformaliteiten
  • Persoonlijke aandacht van ons professionele team