Transport Kooiaaptransport

Is geen heftruck voorhanden op de bouwplaats of op welke locatie dan ook? Zijn de goederen van dusdanig gewicht en grootte dat met de hand laden en lossen onmogelijk is? Dan is kooiaaptransport de ideale oplossing. Veel van onze vrachtwagens zijn dagelijks onderweg met een kooiaap oftewel meeneemheftruck. De meeneemheftruck wordt vervoerd op de achterkant van onze vrachtwagens – daardoor is er geen ruimteverlies voor de lading.

Offerte aanvragen
Meeneemheftruck

Meeneemheftruck

Vergeleken met conventionele industriële vorkheftrucks zijn meeneemheftrucks lichter en wendbaarder. Ze kunnen worden ingezet op plaatsen waar bereikbaarheid een uitdaging is. Dus op plaatsen waar lossen met een pompwagen via de laadklep onmogelijk is, is een meeneemheftruck dé ideale oplossing. We zetten zowel 2- als 4-weg meeneemheftrucks in. De keuze is afhankelijk van de bereikbaarheid van het laad-losadres en de lengte van de goederen die geladen en/of gelost moeten worden.

Snel operationeel

Snel operationeel

De meeneemheftruck is binnen enkele minuten afgekoppeld. Ze zorgen gegarandeerd voor een snellere, veiligere en kostenefficiënte aflevering. Wachttijd kun je schrappen want gecertificeerde heftruckchauffeur oproepen, behoort tot het verleden. Onze chauffeurs gaan direct aan de slag.

 

Gecertificeerde chauffeurs

Gecertificeerde chauffeurs

Vanzelfsprekend zijn al onze chauffeurs in het bezit van een geldig heftruckcertificaat. Daar komt bij dat ze veel ervaring hebben. Naast veel heftruckuren in de praktijk trainen we ze intern zodat hun behendigheid toeneemt.

Eigen onderhoud

Eigen onderhoud

De meeneemheftrucks onderhouden we in onze eigen werkplaats.

Wilt u iets laten vervoeren of heeft u een vraag?

Citaat thumbnail

Raymond – Alleskunner logistiek, woont in Lichtenvoorde

‘Er zijn allemaal goede en gedreven mensen in dienst. Die maken onze dienstverlening sterker. We gaan dagelijks mee in de flow….’