Transport Transport en logistiek in Nederland 

Ben je op zoek naar een flexibele en betrouwbare transporteur die je goederen in perfecte staat, op de juiste plaats en op de afgesproken tijd levert? Waar ook in Nederland? Wij vervoeren de meest uiteenlopende goederen door heel Nederland. Je bent verzekerd van efficiënt vervoer tegen de beste prijs.

Offerte aanvragen
Groepage

Groepage

We zijn gespecialiseerd in groepagevervoer. Heb je een zending, maar is dit geen vrachtwagen vol? Geen probleem. Wij verzamelen en vervoeren vrachten van verschillende klanten. Je kunt op elk moment je zending laten afhalen. Door het slim combineren van verschillende ladingen en plannen van de efficiëntste routes, ben je verzekerd van doelmatig vervoer tegen de laagst mogelijke kosten.

Meeneemheftruck

Meeneemheftruck

Veel van onze vrachtwagens zijn dagelijks onderweg met een meeneemheftruck. Hiermee laden en lossen onze chauffeurs zelfstandig op elke gewenste locatie. Het gebruik van zo’n kooiaap is ideaal voor bijvoorbeeld een levering op de bouwplaats.

Wilt u iets laten vervoeren of heeft u een vraag?

Citaat thumbnail

Gerenommeerd internationaal groenteveredelingsbedrijf: Jurgen (afdeling logistiek);

‘Gesink levert goede service en heeft een open oplossing gerichte communicatie. Zij zijn een verlengstuk van onze dienstverlening.’

Je kunt rekenen op

  • Leveringsbetrouwbaarheid
  • Transport met eigen wagenpark én eigen personeel
  • Persoonlijke aandacht van ons professionele team
  • Snelle ritten binnen heel Nederland
  • Scherpe tarieven