Transport naar Duitsland

Bent u één van die Nederlandse ondernemers die met transport naar Duitsland exporteert? Met ruim 81 miljoen inwoners is Duitsland natuurlijk een fantastische afzetmarkt. Heeft u dagelijks, wekelijks of maandelijks transporten naar Duitsland, dan wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw klant de zending écht op tijd geleverd krijgt. Want de informatie die u aan uw klant verstrekt over leverdatum en levertijd, moet uw transporteur vanzelfsprekend waarmaken!
Werk daarom samen met een transportbedrijf dat zijn processen in Duitsland 100% in de vingers heeft. En dat hebben wij, want Gesink Transport is Duitslandspecialist.

Offerte aanvragen
Dagelijks met zo’n 50 wagens door Duitsland

Dagelijks met zo’n 50 wagens door Duitsland

We rijden dagelijks met zo’n 50 vrachtwagens door heel Duitsland. Dit aanzienlijke aantal waarborgt meer grip over de processen. Zo worden zendingen slechts eenmaal opgeladen en gegroepeerd en deze accurate werkwijze beperkt schades.

Duitsland specialist

Duitsland specialist

Er zijn meer transportbedrijven die claimen Duitsland specialist te zijn. Dus in die zin is Gesink Transport niet uniek. Toch zijn er maar weinig transporteurs die kunnen claimen zo lang in de transportsector te zitten als wij. Familiebedrijf Gesink Transport bestaat meer dan 160 jaar en die hoge leeftijd hebben we gehaald omdat we creatief zijn, innovatief en flexibel. Dankzij de korte lijnen, die de meeste familiebedrijven kenmerken, handelen we snel. Kortom, uw transport naar Duitsland is bij ons in goede handen. Wij dekken heel Duitsland.

Uw voordelen

Uw voordelen

  • De ideale ligging nabij de Duitse grens; ons bedrijf met groot warehouse (6.000 m 2 ) ligt hemelsbreed 20 km van de Duitse grens.
  • Zo’n 50 wagens rijden dagelijks naar Bremen, Hamburg, Frankfurt, München en Ruhrgebied en de rest van Duitsland.
  • Afhankelijk van het afleveradres zijn uw goederen meestal de volgende dag op hun
    bestemming in Duitsland.
  • Onze chauffeurs spreken ten minste 2 talen; Nederlands (hun moedertaal) en Duits.
  • Onze jarenlange ervaring van én naar Duitsland waardoor het netwerk uitstekend is.
  • Specialisatie in groupagevervoer van én naar Duitsland.
  • Flexibel door groot eigen wagenpark.
Doen wat we beloven

Doen wat we beloven

Dat we ons uiterste best doen en processen beheersen, merkt u direct vanaf de eerste zending die wij voor u van Nederland naar Duitsland of van Duitsland naar Nederland voor u transporteren. U krijgt een eigen contactpersoon die niet voor één gat te vangen is. Het Duitse wegennet kent zowel de chauffeur als uw contactpersoon op zijn duimpje en dat helpt om snel te schakelen als het op de weg een keer tegenzit.

Service transport Duitsland

Ontdek de service die wij u als Duitslandspecialist bieden. Wilt u snel weten wat wij voor uw organisatie kunnen doen? Chat met Raymond of Stephan. Bellen kan ook: 0314 – 62 64 20