Transport naar Duitsland

Heb je dagelijks, wekelijks of maandelijks transporten naar Duitsland, dan wil je erop kunnen vertrouwen dat je klant de zending écht op tijd geleverd krijgt. Want de informatie die je aan je klant verstrekt over leverdatum en levertijd, moet je transporteur vanzelfsprekend waarmaken!
Werk daarom samen met een transportbedrijf dat zijn processen in Duitsland 100% in de vingers heeft. En dat hebben wij, want Gesink Logistics is Duitsland-specialist.

Offerte aanvragen
Dagelijks door Duitsland

Dagelijks door Duitsland

We rijden dagelijks door heel Duitsland. Dat doen we met een aanzienlijk aantal vrachtwagens en waarborgt meer grip over de processen. Zo worden zendingen slechts eenmaal opgeladen en gegroepeerd; deze accurate werkwijze beperkt schades.

Duitsland-specialist

Duitsland-specialist

Er zijn meer transportbedrijven die claimen Duitsland-specialist te zijn. Dus in die zin is Gesink Logistics niet uniek. Toch zijn er maar weinig transporteurs die kunnen claimen zo lang in de transportsector te zitten als wij. Als familiebedrijf bestaan we al meer dan 160 jaar en die hoge leeftijd hebben we gehaald omdat we creatief zijn, innovatief en flexibel. Dankzij de korte lijnen, die de meeste familiebedrijven kenmerken, handelen we snel. Kortom, je transport naar Duitsland is bij ons in goede handen. Wij dekken heel Duitsland.

Jouw voordelen

Jouw voordelen

  • De ideale ligging nabij de Duitse grens; ons bedrijf met groot warehouse (6.000 m 2 ) ligt hemelsbreed 20 km van de Duitse grens.
  • We rijden dagelijks naar Bremen, Hamburg, Frankfurt, München en Ruhrgebied en de rest van Duitsland.
  • Afhankelijk van het afleveradres zijn je goederen meestal de volgende dag op hun
    bestemming in Duitsland.
  • Onze jarenlange ervaring van én naar Duitsland, waardoor het netwerk uitstekend is.
  • Specialisatie in groepagevervoer van én naar Duitsland.
  • Flexibel door groot eigen wagenpark.
Doen wat we beloven

Doen wat we beloven

Dat we ons uiterste best doen en processen beheersen, merk je direct vanaf de eerste zending die wij voor je transporteren van Nederland naar Duitsland of van Duitsland naar Nederland. Je krijgt een eigen contactpersoon die niet voor één gat te vangen is. Zowel de chauffeur als je contactpersoon kent het Duitse wegennet op zijn duimpje en dat helpt om snel te schakelen als het op de weg een keer tegenzit.

Service transport Duitsland

Ontdek de service die wij als Duitsland-specialist bieden. Wil je snel weten wat wij voor je organisatie kunnen doen? Chat met ons. Bellen kan ook: 0314 62 64 20.