Werken bij

Gesink Logistics werkt dag in dag uit voor klanten én aan een ideale omgeving voor de medewerkers. We zijn er namelijk van overtuigd dat als medewerkers goed in hun vel zitten, ze hun beste prestaties neerzetten. En dat is in het belang van onze klanten, collega’s en Gesink, sinds 2021 onderdeel van Rabelink Logistics.

Werken in een hecht en dynamisch team?

Naast een gezellige, familiaire werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden bieden we je de mogelijkheid om je door te ontwikkelingen. We motiveren je om gebruik te maken van de opleidingsmogelijkheden. Omdat we vinden dat iedereen moet bijblijven, organiseren we regelmatig bijscholingscursussen.

Leerbedrijf

Gesink is een erkend leerbedrijf. Veel ervaren chauffeurs, loodsmedewerkers en planners zijn bij ons als leerling begonnen. Wij investeren graag, maar ook doelbewust in onze toekomstige professionals.

Vacatures

Voor onze overige actuele vacatures verwijzen we je door naar de pagina van Rabelink: www.werkenbijrabelink.nl.

Neem contact met ons op

Zijn er op dit moment geen vacatures? Stuur dan je open sollicitatie met cv en motivatie naar: pz@gesink.nl.

Stage en afstuderen

Wij maken graag kennis met gedreven en enthousiaste studenten die hun steentje willen bijdragen en die tegelijkertijd kennis en ervaring willen opdoen. Ben jij zo’n student die het wel ziet zitten zichzelf bij een Achterhoeks familiebedrijf verder te ontwikkelen? Neem dan gerust contact met ons op. Mail pz@gesink.nl of bel +31 (0) 314 – 62 64 20.