Bedrijfswagenmonteur

Bedrijfswagenmonteur

Ons team van bedrijfswagenmonteurs zorgt er iedere dag weer voor dat onze chauffeurs veilig op pad kunnen. Dat is een belangrijke taak en voor dit team (Gesink Logistics in Zelhem) zoeken we een collega. Heb jij affiniteit met de bedrijfsautotechniek, heb jij ruime kennis van motorvoertuigen, dieselmotoren en bedrijfswagens en wil jij samen in een enthousiast team het onderhoud van ons wagenpark (bestaande uit circa 95 trucks, 150 trailers en 30 meeneemheftrucks) verzorgen? Geeft het jou energie om onze chauffeurs te ondersteunen en door te groeien tot een ware specialist?

Wat ga je doen?
De grootste uitdaging als bedrijfswagenmonteur is om alle eenheden te voorzien van goed onderhoud, alle voorkomende reparaties en keuringen. In een gezellige werksfeer zorg je samen als team dat het wagenpark in goede staat blijft.
Iedere dag is anders op de werkplaats, wat voor veel afwisseling in je werk zorgt. Je voert allerlei activiteiten uit op het gebied van onderhoud en carrosserie, waaronder:
• Het verzorgen van onderhoudswerkzaamheden en onderhoudsbeurten aan ons wagenpark;
• Het uitvoeren van apk-keuringen aan het gehele wagenpark;
• Het repareren van verschillende soorten meeneemheftrucks;
• Het verhelpen van storingen aan trekkende en getrokken eenheden;
• Het verzorgen van de bijkomende administratieve activiteiten.

Wat verwachten wij van jou?
Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je kennis en ervaring op het gebied van dieselmotoren-, bedrijfswagens- en carrosseriewerkzaamheden hebt (APK-1 keurmeester is een pre). We zoeken een collega die graag en goed samenwerkt binnen een team, maar ook niet bang is om zelfstandig beslissingen te nemen. De veiligheid van onze chauffeurs en de kwaliteit van onze dienstverlening hangen mede af van het werk dat jij doet op de werkplaats. Het is daarom belangrijk dat je ook onder druk nauwkeurig en kwaliteitsbewust te werk gaat. Ieder onderhoud is belangrijk. Verder vragen we een flexibele instelling t.a.v. werk en werktijden en in overleg ben je bereid tot het uitvoeren van stand-bydiensten. Om je werk goed uit te kunnen voeren ben je minimaal in het bezit van rijbewijs B (CE is een pré, code 95 niet verplicht).

Dit bieden wij jou!
Wij leren jou graag snel kennen en kunnen ons voorstellen dat dat andersom ook zo is! Daarom nemen wij jou mee op een introductiedag, waarin jij direct de organisatie en je collega’s leert kennen. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie gericht op groei en ontwikkeling. De prettige, open werksfeer kenmerkt ons. Werken bij ons is leuk en uitdagend, maar we bieden meer dan dat:
• Een fulltime dienstverband;
• Inschaling salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer;
• 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dag;
• Een persoonlijk keuzebudget;
• Dagelijks gratis fruit;
• Werken in een gezellig, enthousiast team met moderne systemen;
• Aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
• Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen/cursussen;
• Uitdaging en afwisseling in werkzaamheden.

Over ons
Gesink is sinds 1 januari 2021 onderdeel van Rabelink. We werken aan een duurzame logistieke toekomst en daar hebben we de beste mensen voor nodig. We hebben al ongeveer 600 toppers die hier samen aan werken en hopelijk ben jij de nieuwste topper die ons team komt versterken!
Naast een gezellige en familiaire werkomgeving bieden we je de mogelijkheid om je door te ontwikkelen.
Wij zijn een bedrijf met een duidelijke identiteit en waarden. Ook wanneer we bezig zijn met het oplossen van complexe logistieke vraagstukken voor onze klanten, houden we altijd rekening met onze kernwaarden:
> Het draait om mensen
> Stop nooit met leren
> Ga voor kwaliteit
> Denk aan de wereld

Klinkt logisch toch? Voor ons wel!

Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteer dan snel! Als je nog vragen hebt over de vacature, kun je contact opnemen met Niels Kemperman (fleet manager) via +31 (0) 314 368 500 of onze HR-adviseur Monique van Lith via +316 1280 2715 of m.vanlith@rabelink.nl. Je sollicitatie + cv kun je ook naar dit adres mailen. We komen graag met jou in contact!