Chauffeur Nationaal

Chauffeur Nationaal

Ben jij graag de hele dag onderweg? En houd je ervan om elke dag ergens anders naartoe te reizen, maar slaap je het liefste ’s nachts thuis? Wij (Gesink Logistics – Zelhem) zoeken gedreven en enthousiaste chauffeurs.

Wat ga je doen?
Onze chauffeurs zijn onmisbaar! Als chauffeur ben je niet alleen verantwoordelijk voor het transport van allerlei soorten goederen, waarbij de kwaliteit natuurlijk altijd belangrijk blijft, maar ook het zelf laden en lossen van goederen valt onder je werkzaamheden, evenals het netjes en representatief houden van het wagenpark. Hoewel je tijdens het rijden natuurlijk lekker op jezelf bent, heb je ook best veel klantcontact en is het belangrijk dat je dit contact op een goede manier kunt onderhouden. We willen de klant tevredenstellen en daarin ben jij heel belangrijk: jij bent ons visitekaartje!

Wat verwachten wij van jou?
Om deze verantwoordelijkheden goed te kunnen dragen, zoeken we een gedreven en enthousiaste collega. Daarin is het belangrijk dat je geen bezwaar hebt tegen fysieke arbeid. Secuur werken hoort hierbij, ook als het druk is. Om dit werk te kunnen uitvoeren ben je natuurlijk in het bezit van rijbewijs CE en Code 95. Het is mooi meegenomen als je ook al een ADR-diploma hebt en ervaring met kooiaap. Omdat het werk in de transport niet altijd volgens een vast ritme loopt, is het fijn als je een flexibele werkhouding hebt en er in overleg veel mogelijk is. Zo kan het bijvoorbeeld ook wel eens voorkomen dat we je vragen ergens te overnachten, of ‘s nachts te rijden. Natuurlijk denken we ook met jou mee, om je werk zo plezierig mogelijk te maken!

Dit bieden we jou
Nieuwe collega’s krijgen een goede introductie en een warm welkom, zodat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij ons. De prettige, open werksfeer kenmerkt ons. We zijn een vooruitstrevende organisatie, gericht op groei en ontwikkeling, en we vinden jouw eigen ontwikkeling ook erg belangrijk. Werken bij ons is leuk en uitdagend, maar we bieden meer dan dat:
• Een fulltime dienstverband;
• Inschaling salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer;
• Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Vervoer;
• 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dag;
• We zullen ervoor zorgen dat jij onze organisatie goed leert kennen;
• Aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
• Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen/cursussen;
• Je krijgt korting op je fitnessabonnement (mits aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland) en fietsplan;
• Twee keer per week vers fruit op je werkplek;
• Reiskostenvergoeding van 0,19 euro per km;
• Jaarlijks heb je de keuze om 18 vrije dagen bij te kopen. Wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk.

Over ons
Gesink is sinds 1 januari 2021 onderdeel van Rabelink. We werken aan een duurzame logistieke toekomst en daar hebben we de beste mensen voor nodig. We hebben al ongeveer 600 toppers die hier samen aan werken en hopelijk ben jij de nieuwste topper die ons team komt versterken! Naast een gezellige en familiaire werkomgeving bieden we je de mogelijkheid om je door te ontwikkelen

Wij zijn een bedrijf met een duidelijke identiteit en waarden. Ook wanneer we bezig zijn met het oplossen van complexe logistieke vraagstukken voor onze klanten, houden we altijd rekening met onze kernwaarden:
> Het draait om mensen
> Stop nooit met leren
> Ga voor kwaliteit
> Denk aan de wereld

Klinkt logisch toch? Voor ons wel.

Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteer dan snel! Als je nog vragen hebt over de vacature, kun je contact opnemen met Rianne Gesink (Manager Drivers & Resources – r.gesink@gesink.nl) via +31 (0) 314 626420 of onze HR-adviseur Monique van Lith via +316 1280 2715 of m.vanlith@rabelink.nl. Je sollicitatie + cv kun je ook naar dit adres mailen. We komen graag met jou in contact!