Chauffeur

Offerte aanvragen
Chauffeur

Chauffeur

Ben jij graag de hele dag onderweg? En houd je ervan om elke dag ergens anders naartoe te reizen? Wij zoeken voor onze vestigingen in Zelhem en Wehl CE Chauffeurs om ons nationale of internationale chauffeursteam te versterken. We hebben een gedreven en gezellig team, waar jij zeker tussen gaat passen!

Wat ga je doen?
Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het transport van allerlei soorten stukgoederen, waarbij de kwaliteit natuurlijk altijd belangrijk blijft, maar ook het zelf laden en lossen van goederen valt onder je werkzaamheden. Hoewel je tijdens het rijden natuurlijk lekker op jezelf bent, heb je ook best veel klantcontact.

Dit bieden we jou
Nieuwe collega’s krijgen een goede introductie en een warm welkom, zodat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij ons. De prettige, open werksfeer kenmerkt ons. We zijn een vooruitstrevende organisatie, gericht op groei en ontwikkeling, en we vinden jouw eigen ontwikkeling ook erg belangrijk. Werken bij ons is leuk en uitdagend, maar we bieden meer dan dat:
• Een fulltime dienstverband;
• Inschaling salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer;
• Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Vervoer;
• 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dag;
• We zullen ervoor zorgen dat jij onze organisatie goed leert kennen;
• Aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
• Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen/cursussen;
• Je krijgt korting op je fitnessabonnement (mits aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland) en fietsplan;
• Twee keer per week vers fruit op je werkplek;
• Reiskostenvergoeding van 0,19 euro per km;
• Jaarlijks heb je de keuze om 18 vrije dagen bij te kopen. Wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk.

Dit breng je mee
Wij zoeken vooral een enthousiaste collega. Wist je dat een van onze kernwaarden “stop nooit met leren” is? Mocht je nog niet alle certificaten bezitten dan willen wij je hier natuurlijk bij helpen!

Omdat het werk in de transport niet altijd volgens een vast ritme loopt, is het fijn als je een flexibele werkhouding hebt. In overleg is veel mogelijk. We zoeken zowel nationale (parttime en/of fulltime) als internationale chauffeurs, we kijken daarom naar wat bij jou past en waar jouw wensen liggen.

Over ons
Gesink is sinds 1 januari 2021 onderdeel van Rabelink. We werken aan een duurzame logistieke toekomst en daar hebben we de beste mensen voor nodig. We hebben al ongeveer 600 toppers die hier samen aan werken en hopelijk ben jij de nieuwste topper die ons team komt versterken! Naast een gezellige en familiaire werkomgeving bieden we je de mogelijkheid om je door te ontwikkelen..

Wij zijn een bedrijf met een duidelijke identiteit en waarden. Ook wanneer we bezig zijn met het oplossen van complexe logistieke vraagstukken voor onze klanten, houden we altijd rekening met onze kernwaarden:
> Het draait om mensen
> Stop nooit met leren
> Ga voor kwaliteit
> Denk aan de wereld

Klinkt logisch toch? Voor ons wel.

Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteer dan snel! Als je nog vragen hebt over de vacature, kun je contact opnemen met onze HR-Advisor Monique van Lith, via m.vanlith@rabelink.nl | 0314-368500 | 06-12802715 (ook via WhatsApp bereikbaar). Wij komen graag met je in contact!