Rangeerder / loodsmedewerker 

Rangeerder / loodsmedewerker 

Heb jij ervaring als rangeerder of als chauffeur? Werk je graag in de avonden?  En zie je het als een uitdaging om iedere dag een nieuwe klus te klaren? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen? 

Voor onze vestiging in Zelhem zijn we op zoek naar een rangeerder / expeditiemedewerker. In de avonden ben je hard nodig, dus het zou fijn zijn als je ons dan komt ondersteunen.

In de avonddienst begin je vaak om 16:00 uur. Je bent dan verantwoordelijk voor het rangeren op onze locatie in Zelhem. Vaak begin je de avond met trailers wegzetten, aangezien je al snel doorhebt dat er meestal te weinig deuren beschikbaar zijn. 

Als de laad-en loslijsten binnen zijn, dan ben jij een belangrijke speler en zet je de trailers voor het dock. Je collega’s op het crossdock zijn hier erg blij mee, want dan kunnen zij gaan beginnen met het laden/lossen van de goederen. In de daluren help je jouw collega’s in de loods mee met laad- en losactiviteiten en overige magazijnwerkzaamheden.  

Wat verwachten wij van jou? 

Je bent gedreven en enthousiast. Daarnaast voel je je verantwoordelijk voor de werkzaamheden die je doet en werk je nauwkeurig. Om de functie goed uit te kunnen voeren, zien we graag dat jij minimaal een B,C en CE rijbewijs hebt. 

Het zou fijn zijn als je ook ervaring hebt met EPT, heftrucks en reachtrucks. Als dit niet het geval is, dan regelen wij hier natuurlijk ook een cursus voor. 

Dit bieden we jou
Nieuwe collega’s krijgen een goede introductie en een warm welkom, zodat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij ons. De prettige, open werksfeer kenmerkt ons. We zijn een vooruitstrevende organisatie, gericht op groei en ontwikkeling, en we vinden jouw eigen ontwikkeling ook erg belangrijk. Werken bij ons is leuk en uitdagend, maar we bieden meer dan dat:
• Een fulltime dienstverband;
• Inschaling salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer;
• Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Vervoer;
• 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dag;
• We zullen ervoor zorgen dat jij onze organisatie goed leert kennen;
• Aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
• Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen/cursussen;
• Je krijgt korting op je fitnessabonnement (mits aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland) en fietsplan;
• Twee keer per week vers fruit op je werkplek;
• Reiskostenvergoeding van 0,19 euro per km;
• Jaarlijks heb je de keuze om 18 vrije dagen bij te kopen. Wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk.

 

Over ons 

Gesink is sinds 1 januari 2021 onderdeel van Rabelink. We werken aan een duurzame logistieke toekomst en daar hebben we de beste mensen voor nodig. We hebben al ongeveer 600 toppers die hier samen aan werken en hopelijk ben jij de nieuwste topper die ons team komt versterken! Naast een gezellige en familiaire werkomgeving bieden we je de mogelijkheid om je door te ontwikkelen 

Wij zijn een bedrijf met een duidelijke identiteit en waarden. Ook wanneer we bezig zijn met het oplossen van complexe logistieke vraagstukken voor onze klanten, houden we altijd rekening met onze kernwaarden:
> Het draait om mensen
> Stop nooit met leren
> Ga voor kwaliteit
> Denk aan de wereld 

Klinkt logisch toch? Voor ons wel.

 

Word jij onze nieuwe collega? 

Solliciteer dan snel! Als je nog vragen hebt over de vacature, kun je contact opnemen met Mick Regelink (Teamleader Planning) via +31 (0) 314 626420 of via m.regelink@gesink.nl. Wil je solliciteren? Mail dan je sollicitatie + cv naar m.vanlith@rabelink.nl. We komen graag met jou in contact!