Wagenwasser

Wagenwasser

Onze organisatie groeit en wij zoeken een nieuwe collega om mee door te groeien. We zijn op zoek naar een collega die ons team kan helpen om het wagenpark schoon en netjes te houden. Ben jij een aanpakker en ben je op zaterdag beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!
Voor onze vestiging in Zelhem zijn we op zoek naar een wagenwasser. Het jonge team staat bekend om hun flexibiliteit, het harde werken en niet te vergeten hun gezelligheid. Samen met hen ga je ervoor zorgen dat de vrachtwagens stralend weer de weg op kunnen.

Wat ga je doen?
’s Zaterdags ga je samen met het team onze mooie Gesink-wagens wassen in Zelhem.

Wat verwachten we van jou?
• Je bent flexibel en vaak op zaterdag beschikbaar;
• Je bent een echte teamplayer;
• Je weet van aanpakken;

Dit bieden we jou
Nieuwe collega’s krijgen een goede introductie en een warm welkom, zodat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij ons. De prettige, open werksfeer kenmerkt ons. We zijn een vooruitstrevende organisatie, gericht op groei en ontwikkeling, en we vinden jouw eigen ontwikkeling ook erg belangrijk. Werken bij ons is leuk en uitdagend, maar we bieden meer dan dat:
• Inschaling salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer;
• We zullen ervoor zorgen dat jij onze organisatie goed leert kennen;
• Aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
• Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen/cursussen;
• Je krijgt korting op je fitnessabonnement (mits aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland) en fietsplan;
• Twee keer per week vers fruit op je werkplek;
• Reiskostenvergoeding van 0,19 euro per km.

Over ons
Gesink is sinds 1 januari 2021 onderdeel van Rabelink. We werken aan een duurzame logistieke toekomst en daar hebben we de beste mensen voor nodig. We hebben al ongeveer 600 toppers die hier samen aan werken en hopelijk ben jij de nieuwste topper die ons team komt versterken. Naast een gezellige en familiaire werkomgeving bieden we je de mogelijkheid om je door te ontwikkelen.
We zijn een bedrijf met een duidelijke identiteit en waarden. Ook wanneer we bezig zijn met het oplossen van complexe logistieke vraagstukken voor onze klanten, houden we altijd rekening met onze kernwaarden:
> Het draait om mensen
> Stop nooit met leren
> Ga voor kwaliteit
> Denk aan de wereld

Klinkt logisch toch? Voor ons wel.

Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteer dan snel! Als je nog vragen hebt over de vacature, kun je contact opnemen met Rianne Gesink (officemanager) via +31 (0) 314 626 420 of pz@gesink.nl of met onze HR-adviseur Monique van Lith via +316 1280 2715 of m.vanlith@rabelink.nl. Je sollicitatie + cv kun je ook naar dit adres mailen. We komen graag met jou in contact!