Warehouse Employees

Warehouse Employees

Voor onze loods in Zelhem zoeken wij (bij Gesink Logistics) Warehouse Employees. Als Warehouse Employee ben jij samen met het team verantwoordelijk om het hele proces van laden en lossen vloeiend te laten verlopen. Ons team bestaat uit een gezellige en gedreven groep, waar jij zeker tussen gaat passen!

Wat ga je doen?
Als Warehouse Employee ben jij verantwoordelijk voor het laden en lossen van de meest uiteenlopende ladingen van diverse klanten van allerlei verschillende afmetingen. Daarbij houd je de kwaliteit van onze dienstverlening goed in de gaten en controleer je de goederen. De loods is ook verantwoordelijk voor het rangeren van ons materiaal rondom het terrein in Zelhem.

Wat verwachten wij van jou?
Wij hopen dat je graag in de avonden- en nachten werkt want dan ben je hard nodig. Aangezien er vaak genoeg te doen is, is het prettig dat je een hands-on mentaliteit hebt en je flexibel bent. Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren heb je een heftruck certificaat nodig en natuurlijk een gezonde dosis humor.

Dit bieden we jou
Nieuwe collega’s krijgen een goede introductie en een warm welkom, zodat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij ons. De prettige, open werksfeer kenmerkt ons. We zijn een vooruitstrevende organisatie, gericht op groei en ontwikkeling, en we vinden jouw eigen ontwikkeling ook erg belangrijk. Werken bij ons is leuk en uitdagend, maar we bieden meer dan dat:
• Een fulltime dienstverband;
• Inschaling salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer;
• Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Vervoer;
• 24 vakantiedagen en 3,5 atv-dag;
• We zullen ervoor zorgen dat jij onze organisatie goed leert kennen;
• Aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
• Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen/cursussen;
• Je krijgt korting op je fitnessabonnement (mits aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland) en fietsplan;
• Twee keer per week vers fruit op je werkplek;
• Reiskostenvergoeding van 0,19 euro per km;
• Jaarlijks heb je de keuze om 18 vrije dagen bij te kopen. Wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk.

Over ons
Gesink is sinds 1 januari 2021 onderdeel van Rabelink. We werken aan een duurzame logistieke toekomst en daar hebben we de beste mensen voor nodig. We hebben al ongeveer 600 toppers die hier samen aan werken en hopelijk ben jij de nieuwste topper die ons team komt versterken!

Naast een gezellige en familiaire werkomgeving bieden we je de mogelijkheid om je door te ontwikkelen.

Wij zijn een bedrijf met een duidelijke identiteit en waarden. Ook wanneer we bezig zijn met het oplossen van complexe logistieke vraagstukken voor onze klanten, houden we altijd rekening met onze kernwaarden:
> Het draait om mensen
> Stop nooit met leren
> Ga voor kwaliteit
> Denk aan de wereld

Klinkt logisch toch? Voor ons wel.

Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteer dan snel! Als je nog vragen hebt over de vacature, kun je contact opnemen met Mick Regelink via +31 (0) 314 626420 of onze HR-adviseur Monique van Lith via +316 1280 2715 of m.vanlith@rabelink.nl. Je sollicitatie + cv kun je ook naar dit adres mailen. We komen graag met jou in contact!